Tips voor de hobbykoks

BAKTIPS

Kruid het vlees naar keuze (maar zonder zout). Indien gewenst kruiden wij het vlees voor u. Daarna kunt u het vlees het best op temperatuur laten komen in een oven van 50°C (zeker niet hoger.). Dit gedurende 45 à 60 minuten. Als het vlees mooi op temperatuur is, kunt u het gemakkelijk toeschroeien langs beide kanten. De tempertatuur is door de oven perfect vanbinnen (en het vlees is mooi rood) met toch een lekkere korst vanbuiten. Na het bakproces steekt u het vlees onder de aluminiumfolie (in een andere schaal om het bakproces te stoppen), terug in de oven gedurende 10 minuten om te rusten. Daarna kun je het vlees mooi in sneetjes snijden.

  • VERS INLANDS KALFSVLEES
  • WIT-BLAUW RUNDSVLEES
  • PARELHOENHAASJES
  • FAZANT
  • HERTENKALFFILET
  • HAZENRUG
  • EENDENBORSTFILET
  • ARDEENS KALKOEN FILET
  • PIEPKUIKEN
  • PARELHOEN OP ZIJN GEHEEL
  • VERSE VARKENSSWANGETJES
  • HERTENSTOOFVLEES
  • KWARTELS
  • JONGE DUIF
  • VARKENSHAASJE GEBRAISEERD
  • VERSE LAMSKROONTJES
  • ....