Hoofdgerechten

Vlees

  • Gebraiseerd Duroc haasje van het huis €14 pp

  • Parelhoenfilet met druivensausje €13 pp

  • Gebraiseerd kipfilet met Fines Champagnesausje €12 pp

  • Gebraiseerd kalkoenfilet met pepersaus €12 pp

  • Opgevulde kalkoenfiletroulade met archiducsaus €13 pp
    ==> Ook vers verkrijgbaar €10,50 pp

  • Rundstong in madeirasaus €12 pp

  • Huisbereide Vol au vent met vidé €11 pp

  • Varkenswangen in biersaus €13 pp

  • Warme beenham provencale €11 pp

  • Stoofpotje van herteragout €22 pp

Vis

  • Gebakken zalmfilet met vissausje €16 pp

  • Tongrolletjes in garnalensausje €15 pp

  • Vispannetjes €20 pp

  • Scampi pannetje (12st) €19 pp

LET OP: zonder groenten en zonder aardappelgerecht
Denk eraan je groenten en aardappelgerechten appart bij te bestellen.


Aanvulling bij de hoofdgerechten

Aardappelgerechten

  • Verse aardappelkroketten (15 stuks) €6

  • Ovenbakje Gratin Dauphinois (500gr) €4

  • Gebakken patatjes (500gr) €6

  • Puree (500gr) €5

  • Pommes Duchesse (2 stuks) €5


Assortiment warme groentjes (voor 2 personen) €11

  • Gestoofde worteltjes

  • Witloofstronk

  • Bundels van fijne boontjes met spek

  • Bloemkool/broccoli gratin


Kids menu 1

  • Tomatensoep met balletjes

  • Kipfilet met appelmoes en verse aardappelkroketjes

  • Chocolademousse

€14,50 pp

Kids menu 2

  • Kaaskroket

  • Balletjes in tomatensaus met verse aardappelkroketjes

  • Chocolademousse

€13,50 pp